Ország-világ

2020.12.13. 07:45

Saját haverjával találta egy ágyban a barátnőjét a szatymazi férfi – brutális dolgot tett utána

Féltékeny lett élettársára, ezért rá és feltételezett szeretőjére gyújtotta a házat egy szatymazi férfi. Áldozata utolsó pillanatban tudott csak kimenekülni a lángok közül.

Forrás: Shutterstock

Egy férfi évek óta élt engedély nélkül a MÁV Zrt. szatymazi vasútállomása mellett levő bakterház épületében, ahova többször bejárt hozzá egy pár. Együtt italoztak hármasban – írja a Bors.

A páros férfi tagja azonban egy idő után féltékenykedni kezdett, nehezményezte, hogy szerelme túl sok időt tölt együtt a haverjával.

Ez akkor csúcsosodott ki, amikor egyik nap barátnője nem ment haza, és a férfi nem akárhol, hanem haverja házában találta meg, méghozzá egy ágyon: a páros ugyanis alaposan bepiált, majd egymás mellett kidőltek.

A férfi teljesen kiborult a látványtól, és bosszút fogadott: konyhában talált újságokat magához vette, azokat egy öngyújtóval meggyújtotta és ráhajította minden éghető felületre a házban, miközben az összes ablakot bezárta.

A holmik azonnal lángra is kaptak, de a gyújtogatóban még annyi jóindulat azért volt, hogy kedvesét kivonszolta az udvarra. Riválisát viszont teljesen a sorsára hagyta a tűzkatlanban, még megvetően rá is szólt:

Dögölj meg, égjél el!

Az alélt férfi azonban az utolsó pillanatban magához tért, mielőtt a ház teljesen kigyulladt volna, és utolsó erejével kitámolygott a házból.

A férfit hétfőn állítják bíróság elé, emberölés kísérlete miatt kell felelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában