meg másokét

2021.02.01. 14:27

Cicciolina: máig őrzöm az elnök úr gatyáját

A 69 éves egykori pornódíva körül még ma is szívesen legyeskednek a férfiak, hát még a 70-es években, amikor karrierje csúcsán járt! Nem akárkit sikerült megbabonáznia...

Cicciolina titkainak tárháza a jelek szerint kimeríthetetlen. Az olasz sajtóban néhány napja jelent meg egy hír, hogy a magyar származású pornódíva csaknem 50 éve ereklyeként őrzi az egykori olasz államfő, Silvio Berlusconi alsónadrágját. Staller Ilona most a Ripostnak is felelevenítette a régmúltba vesző történetet.

„Pontosan így van, ahogy mondod... Silvio bokszere a mai napig megvan valahol a lakásomban egy fiókban. Hogy hogy került hozzám?”

– nevette el magát Husika.

„Nos, ha jól emlékszem talán 1973-ban felkeresett engem és elhívott magával nyaralni. Igazi úriemberként viselkedett velem, és mondhatom, nem fukarkodott egy pillanatig sem. A tenyerén hordozott engem és persze a társaság többi tagját is. Akkoriban még csak kacsingatott a tévézés felé, de jól menő vállalkozó volt, így volt mit a tejbe aprítania” – mesélte Cicciolina, aki nem fogadott el ajándékot Olaszország későbbi legnagyobb hatalmasságától, de azért nem tért haza üres kézzel a nyaralásból.

„Fogtam magam és eltettem az egyik alsónadrágját, már nem is tudom, milyen indíttatásból. Mindenesetre még ma is megvan és büszke vagyok rá, hogy egykoron ő maga viselte. Egyébként nem az övé az egyetlen férfialsó a fiókjaim mélyén”

– árulta el az egykori pornósztár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában