sorsszerű fordulatok

2021.02.01. 12:45

Drámai vallomás: Balázs Klári háromszor menekült meg a haláltól

– Aki életre van ítélve, azzal akármi történik, élni fog – hangoztatja Balázs Klári a szerencséről.

Forrás: Bors / Móricz István

Az énekesnő soha nem hallott történeteket mesélt el a Borsnak.

Többször megérintett már a halál szele, és itt ne csak valami banális balesetre tessék gondolni, hanem komoly szituációkra

– mondta az énekesnő, akinek háromszor került már veszélybe az élete, de mindig megmenekült.

– Az első ijesztő helyzetem ötéves koromban történt. Sokan voltunk testvérek és rendszeresen a vonatállomáson játszottunk, ott dolgozott az apukám. Egy alkalommal éppen küldöttség érkezett, az állomást ellenőrizték, amikor mi, gyerekek felszabadultan szaladgáltunk körülöttük. Én egyszer csak úgy döntöttem, hogy indiánost játszom, és a fejem a sínekre hajtva hallgatóztam. Nem vettem észre, hogy közeledik egy vonat, és a felnőttek is mással voltak elfoglalva, így senki sem látott. Az egyik felnőtt fordult felém véletlenül, odaro­hant, majd felkapott az utolsó pillanatban. Nagyon megijedtem.

Balázs Klári számára a legnagyobb szerencse, hogy Korda György társa lehet
Fotó: Knap Zoltán / Bors

 

A megpróbáltatások ezzel nem értek véget. Később már tinédzserként a Tiszában merült el váratlanul. A sorsa akkor is az volt, hogy megmeneküljön, pedig pillanatokra azt hitte, itt a vég. Nem volt egyedül, megmentették a közelében lévők, mert meglátták, ahogy a haja lebeg a víz felszínén. A bátyja, szó szerint a hajánál fogva húzta ki a vízből.

Az énekesnő ezek után még egyszer megpróbált megbarátkozni a vízzel, de ez a kísérlet sem sült el jól.

– Tizenhat évesen a megáradt Tiszába mentem fürdeni, ami egyik pillanatról a másikra magával ragadott. Akkor a sógorom mentett meg, ha nem áll mellettem és kap el, akkor véglegesen elragad az áradat. Nos, azóta nem vagyunk jóban a víz és én. Ezért szoktam mondani, hogy az élethez szerencse kell, nekem életben kellett maradnom, hogy az legyek, aki vagyok, hogy Gyuri társa lehessek – mondta a Bors reklámarca.

Nem csoda, hogy azóta nagyon fél a mély víztől, ha csak lehet el is kerüli az olyan helyzeteket, amikor újra veszélybe kerülhet. Még a hajókon sem érzi jól magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában