nagy csattanás

2021.02.17. 07:51

Egy szemtanú végignézte Vitray Tamás balesetét – elmondta, mi okozhatta a hatalmas karambolt

Az autók rommá törtek, de személyi sérülés szerencsére nem történt.

Forrás: Bors / olvasói fotó

Vitray Tamás karambolozott és kórházba került. A 88 éves riporter piros Volvója és egy fekete Audi – amivel ütközött – totálkáros lett a balesetben. A tévés elismerte, hogy ő hibázott – írja a Blikkre hivatkozva a Bors. Azt mondta, hogy megrántotta a biztonsági öv, de szerencsére nagyobb baj nem történt. Negatív leletekkel engedték ki a kórházból.

Saját felelősségére engedték ki a kórházból
Fotó: Bors

A Volvo az egyirányú Szív utcában haladt a Lövölde tér felől. Az Andrássy útnál a sarkon egy tábla jelzi, hogy jobbra kell fordulni, keresztben nem szabad rajta áthajtani.

A Volvo sofőrje nagyon lassan hajtott, de ezt a táblát valószínűleg nem vette észre.

Az Andrássy úton szabályosan haladó kocsi pedig nem számíthatott rá, és belerohant, a lökés pedig méterekkel taszította arrébb. A szabályosan haladó autó, amit egy hölgy vezetett, egy oszlopnak ütközve állt meg – magyarázta a baleset okát a lapnak egy szemtanú, aki bevallotta, ott maradt pár percre, így még látta, hogy többen is megálltak, és kérdezték a sofőröket, jól vannak-e, nem történt-e bajuk. Ekkor vette észre, hogy a Volvóban Vitray Tamás ül.

Mindkét autó csúnyán összetört
Fotó: Bors / olvasói fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában