Ország-világ

2021.02.02. 09:00

Felháborító, mi történt a megölt karcagi édesanya sírjánál

Nincs vége a gyászoló karcagi család megpróbáltatásainak. Sírjában sem hagyják nyugodni Mariannát.

Mint ismert, a 38 éves B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön Ma­riannával, de összevesztek, és a férfi egy hirtelen mozdulattal, a vita hevében megfojtotta a nőt. A tragédia miatt árván maradt kisgyermekekre anyai nagymamájuk, Éva vigyáz.

„A lányom gyermekeinek, a 3 éves Vendelnek és a 7 esztendős Rubennek én lettem a gyámja. Szerencsére a körülményekhez képest jól vannak, de elképzelhető, hogy majd a későbbiekben fog kijönni rajtuk ez az egész trauma, ezért a napokban egy pszichológus is fog velük beszélni és foglalkozni. A búcsúszertartáson nem vettek részt, de azóta minden egyes nap viszem őket a temetőbe. Tudják, hogy az édesanyjukkal sajnos már csak ott »találkozhatnak«.

Köszönnek és üzennek is neki mindig, miközben gyújtunk érte egy-egy gyertyát. Majdnem megszakadt a szívem, amikor a nagyobbik gyermeke nemrég azt mondta a sírnál: »Bár ne haltál volna meg, édesanyám.«” – mesélte a Borsnak Lázók Éva a Ripost szemléje szerint.

Mint mondta, a szertartás utáni napokban Marianna sírjához kihelyezett fényképére valaki akasztott egy gyönyörű nyakláncot, amibe egy szív mellé a nevének kezdőbetűjét gravírozták bele, de a minap rejtélyes módon nyoma veszett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában