Ország-világ

2021.02.16. 08:55

Sokkoló! Elképesztő dolgot tett az autópályán egy részeg nő, miután éjszaka balesetezett (videó)

A Magyar Közút kamerája rögzítette, amint autójával szalagkorlátnak ütközött, majd éjjel, kivilágítatlanul, a belső sávban sétálgatva hagyta el a baleset helyszínét egy sofőr.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. keddi közleménye szerint a baleset pénteken, a kijárási korlátozások idején, hajnali 1 óra előtt történt az M0-s autóúton Maglód térségében.

A kamera rögzítette a balesetet, majd azt is, hogy a nő kiszáll az oldalára borult autóból, aztán átmászik az elválasztósáv szalagkorlátjain az autóút másik oldalára. A felvételen az is látható, ahogy autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek.

A nőt végül kamionosok vették fel és vitték vissza a baleset helyszínére, ahol akkor már rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt.

Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett – írták.

A történekről készült videó elérhető a Magyar Közút hivatalos YouTube-csatornáján.

A videón a közútkezelő feliratban azt is kiemelte, hogy a helyszínre érkező első segítségnyújtók ugyancsak életveszélyesen, a belső sávban járkáltak a sötétben.

„Az elképesztő és egyben szerencsés kimenetelű” esetet felidézve a közútkezelő arra kéri az autósokat, hogy ha balesetet szenvednek, azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot, ha van rá mód, kapcsolják be legalább a jármű vészvillogóját. Felhívták az érintettek figyelmét arra is, hogy „semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon, a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában