féltették, hogy aggódna

2021.02.17. 07:03

Titkolta apja elől a betegségét Szigeti Ferenc lánya

A 71 éves zenész közeli családjában is felütötte a fejét a koronavírus, de szerencsére nem történt nagyobb baj. Szigeti Ferencet féltette leginkább a beteg lánya és annak barátja is.

Forrás: Bors

A Karthago zenekar alapítója elárulta, hogy lánya, Andrea is megfertőződött a koronavírussal.

„Az én lányom is elkapta, még január elején. El sem akarta mondani nekem, csak az tűnt fel, hogy egyik napról a másikra nem jött át hozzám hetekig. Egy idő után megkérdeztem tőle, hogy mi történt, és mondta, hogy pozitív lett a tesztje, csak nem szerette volna, hogyha aggódom, és féltett, hogy elkapom”

– mesélte a Bors érdeklődésére Szigeti Ferenc.

A családja mellett a baráti körében is volt fertőzött, hiszen Delhusa Gjon ősszel került az intenzív osztályra súlyos koronavírus-tünetekkel.

„Nemrég beszéltem Delhusával, elképesztően meglepett, hogy egy olyan embert aki világéletében sportolt, lovagolt, így le tud gyűrni ez a vírus. Félelmetes – mondta Szigeti, aki egy percig nem állt le a zenéléssel, hiszen nyárra már most lefixált koncertjeik vannak. – Mindannyian oltáspártiak vagyunk egyértelműen. A történelem során nem egy járványt sikerült oltással megállítani, ilyen a gyermekbénulás is például. Bíznunk kell a tudományban” – hangsúlyozta a zenész, mondván, máshogy nem tudjuk legyőzni a pandémiát.

Borítókép: Szigeti Ferenc a gyerekeivel / Fotó: Bors

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában