Bulvár-celeb

2021.04.26. 09:34

Brutális részletek: kisgyermekük előtt szúrta agyon a feleségét a féltékeny apa

Szerelemféltésből szúrhatta le feleségét egy 37 éves, feltehetően külföldi férfi Zuglóban. A vérengzést a házaspár 2,5 éves gyermeke is végignézte. A tanúk még másnap is a történtek hatása alatt álltak.

Budapest, 2021. április 24. Halálos késelés helyszínérõl vezetik el a gyanúsítottat (középen) rendõrök a fõváros XIV. kerületében, a Füredi utcai lakótelepen 2021. április 24-én. A 37 éves férfi a gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI / Mihádák Zoltán

Fotós: Mihádák Zoltán

Akciófilmbe illő jeleneteknek lehettek szemtanúi szombat kora délután a főváros XIV. kerületi Füredi park lakói. Egy Toyotában ülő házaspár hangos szóváltásba kezdett, majd egyre hevesebben veszekedett. A vita során előkerült egy kés is, amit a férfi többször élete szerelmébe döfött. A Bors információi szerint a 33 éves Eszter megpróbált elmenekülni, de az utca aszfaltján összerogyott. Egy ott lakó próbált neki segíteni, hívta azonnal a mentőket, de hiába érkeztek hamar a helyszínre, már nem tudták megmenteni a nő életét, elvérzett.

A kisgyerekük végignézte

A hírek szerint a pár gyermeke is a helyszínen volt, amikor a tragédia történt, ráadásul végig is nézte, amint édesapja többször is megmártja a kést az édesanyjában. Ezután a tragédia helyszínétől alig néhány méterre lévő óvoda melletti családsegítőbe próbált bemenekülni.

Szerelemféltésből történhetett

Az is kiderült, hogy a gyilkossá vált külföldi férfi valószínűleg készült a bűncselekményre. Egyesek tudni vélik, hogy a házaspár kapcsolata már korábban megromlott, és az áldozat már egy másik férfi oldalán kereste a boldogságot. A férj azonban nehezen viselte a nő elvesztését, illetve a felszarvazott férfiak szégyenét, mint ahogy azt sem akarta elfogadni, hogy a gyermekét egy számára idegen férfi kezdje el nevelni. A 33 éves asszony azonban mindenképpen válni akart, mert nem tudta tovább elviselni hitvese agresszivitását. A házaspár egyébként állítólag azért találkozott, hogy a válás részleteiről és a gyermekelhelyezésről egyeztessen.

Kidobta a gyilkos a kést

A 37 éves tettes a családanya életének kioltása után egy darabig tépelődött a földön fekvő felesége mellett, miközben még mondott neki valamit, aztán a még mindig csurom véres kést egy szeméttárolóba dobta. Így tett az asszonya vére által szennyezett zakójával is. Ezeket a rendőrök meg is találták.

A Bors megtudta: a családot a környéken élők nem ismerik, vélhetően azért, mert a házaspár nem ott lakott.

A pár először bent ült a kocsiban

„Ott kezdtek veszekedni, de hogy miről beszéltek, azt nem értettem, mert nem magyarul beszéltek egymással. A nő hangosan sikított és kipattant az autóból. A férfi követte, valósággal kergette. A szerencsétlen, amúgy igen csinos nő összevissza szaladgált, közben többször megtorpant. Valósággal spriccelt a vére, közben segítségért kiáltott:

»Jaj, meghalok! Mi lesz a kicsimmel?«

– kiabálta kétségbeesetten, de már egyre inkább fogyhatott az ereje, végül összeesett” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Ria hosszú évek óta az utcában él. Szinte naponta megy el azon az utcarészen, ahol a meggyilkolt Eszter feküdt.

„Ezt nem lehet elfelejteni. Alig tudtam aludni. Csak akkor könnyebbültem meg valamennyire, amikor a rendőrök már kordont bontottak és elvitték a holttestet. A gyilkost még sokáig a helyszínen tartották. Hátrabilincselt kézzel beültették egy rendőrautóba. Egy fegyveres katona vigyázott rá” – mondta.

Borítókép: A rendőrök elvezetik a gyanúsítottat a főváros XIV. kerületében, a Füredi utcai lakótelepen, 2021. április 24-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában