Bulvár-celeb

2021.05.22. 14:20

Halálos baleset Nagyszénásnál: meghalt egy 9 éves gyerek, egy 7 éves súlyosan megsérült

Összeütközött két autó a Nagyszénás és Orosháza közötti úton szombaton, egy kilencéves gyerek életét vesztette – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Orosháza, 2021. május 22. Összeroncsolódott személyautó a Nagyszénás és Orosháza közötti úton 2021. május 22-én. A jármû összeütközött egy másik autóval, a balesetben egy kilencéves gyerek meghalt. Egy másik gyerek súlyosan, a két jármûvezetõ könnyebben megsérült. MTI/Donka Ferenc

Forrás: MTI

Fotó: Donka Ferenc

A Békés megyei Nagyszénás külterületén, a Nagyszénás és Orosháza közötti útszakaszon szombaton 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi valami miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott összeütközött egy másik autóval – írja a police.hu nyomán a beol.hu.

Ez maradt az autókból...
Fotó: beol.hu / Bencsik Ádám

Lipták András, a megyei főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta a hírportált, hogy

az egyik autóban egy 9 éves gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy másik, 7 éves gyermek súlyosan, míg mindkét járművezető könnyebben megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Nagyszénás és az Orosháza felől közlekedők is Gádoros felé tudják elkerülni a baleset helyszínét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában