Bulvár-celeb

2021.05.22. 10:44

Megtörte a csendet Curtis: először szólalt meg bátyja letartóztatás óta

Curtis eddig mélyen hallgatott a testvére, Lajos ügyéről, akit a rendőrök Katzenbach Imre megölésével gyanúsítanak. Péntek délelőtt először szólalt meg, bízik az ártatlanságában.

Forrás: Bors

Összetört lelkileg, belefogyott a tíz napja tartó rémálomba, amely a famíliáját sújtja – ilyen és hasonló hírek jelentek meg a napokban a rapperről. Curtis családját természetesen letaglózta a hír: május 11-én kommandósok kapták el a biztonsági őrként dolgozó Sz. Lajost, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2009 szeptemberében társával együtt végzett a híres focistával, akit a gyilkosság után elástak. A két férfit a nyomozás adatai szerint egy harmadik társuk bérelte fel a gyilkosságra – írja a Bors.

Rangos elismerésben részesültek
Fotó: Instagram

Curtis az elmúlt napokban tudatosan kerülte a nyilvános szereplést, a közösségi oldalain sem utalt arra, hogy mit gondol a bátyja letartóztatásáról, miként viseli az idős édesanyja és a család a történteket.

Péntek reggel az ATV vendégeként is csak arról mesélt, hogy az “Ez vagyok én” című, Szabó Ádámmal készített közös dalához készült klipjük komoly szakmai elismerést kapott Los Angelesben.

A beszélgetés végén Kárász Róbert műsorvezető óvatosan feltette a mindenkit érdeklő kérdést: hogy érzi magát most Curtis? A zenész, aki a hírekkel ellentétben nem fogyott le, szűkszavú választ adott.

- A helyzethez képest jól vagyok. Bízunk benne, hogy minden rendben lesz.

Címkék#curtis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában