Bulvár-celeb

2021.05.03. 21:51

Tragédia lett a vitából! Ezért mészárolta le apa és fia a családanya új szerelmét (videó)

Fiával ölte meg felesége új szerelmét egy férfi Dunavarsányban. A féltékeny férj meg akarta fenyegetni felesége új párját, gyilkosság lett a vitából.

Forrás: police.hu

Ellepték a rendőrök Dunavarsányt hétfőn délelőtt, miután arról kaptak bejelentést, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit. A települést és a környéket hermetikusan lezárták. Ennek köszönhetően az egyik támadó azonnal feladta magát. A helyi dohányboltba menekült be és elmondta, mi történt.

Társát – a saját fiát – a helyszíntől három kilométerre, a település egyik utcájában fogták el.

Mint kiderült: a meggyilkolt férfi egy válófélben lévő nővel, Évával élt együtt. Az asszonynak és férjének ma lett volna a válópere. A férj és az asszony fia, azért keresték meg a későbbi áldozatot, hogy megfenyegessék. A férj, még az utolsó pillanatban, szerette volna visszaszerezni a feleségét.

A gyilkosság idején, Éva a házban rejtőzködött. Élettársa még utolsó erejével az utcára tántorgott, a szomszéd háza előtt azonban összeesett és szinte azonnal meghalt. Éva és férje pár hónappal ezelőtt, hosszú évek házassága után szakítottak, az asszony akkor el is költözött otthonról.

– Sokkolt minket, ami történt. Bár Sándor hirtelen haragú férfi volt, ezt soha nem gondoltuk volna róla – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse.

A férj összeomlott amikor a felesége bejelentette, hogy részéről véget ért a házasságuk. Akkor költözött apjához a 27 éves fiú, akit nyugodt természetű, kiegyensúlyozott emberként ismert mindenki.

Elképesztő, hogy részt vett ebben az egészben

- mondta az ismerős.

A Bors úgy értesült, hogy a 27 éves férfi gyorshajtás közben futott bele az egyik rendőrzárba, méghozzá a házuk közelében. Az eset után mindkettőjüket őrizetbe vették, míg a sokkos asszonyt kihallgatásra a rendőrségre szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában