Bulvár-celeb

2021.06.17. 08:51

Meghalt a kórházban a 9 éves fiú, aki motorbalesetet szenvedett Monoron

Kilencéves gyermek szenvedett balesetet a Monor és Monorierdő közötti krosszmotorpályán még vasárnap. A fiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, de az életét nem tudták megmenteni.

Forrás: TV2

A kilencéves alsós a rajongásig szerette a motorokat. Az volt a legnagyobb álma, hogy egy nap híres versenyző legyen, és a vitrinjét telepakolhassa a serlegekkel. Rendszeresen elkísérte őt édesapja az edzésekre a monori krosszmotorpályára – írja a Bors.

A terepet a gyermek jól ismerte és a pályán dolgozók szerint a korához képest mindig a legnagyobb körültekintéssel járt el.

Felesleges kockázatot nem vállalt, ugyanis már megtanították neki, ha nem tart be bizonyos szabályokat, az egyébként nagyon is kellemes és élvezetes sportág veszélyessé válik.

Ezért is érhetetlen miként következett be a szörnyű tragédia

A kilencéves fiú rutinosan felült egy járműre, majd szabályosan beindította a motort. Jó néhány métert megtett, mielőtt egy másik, quaddal közlekedő gyermekkel összeütközött volna. Súlyos sérüléseket szenvedett. Sajtóinformációk szerint azért, mert a quad ráesett.

Hiába volt csak 9 éves, tapasztalt motoros volt a kisfiú. Még nem tisztázott, hogyan történt a baleset
Fotó: TV2

 

A két jármű a kormánynál akadt össze. A jelenlevő felnőttek azonnal értesítették a mentőket, de hamar világossá vált, hogy a gyermeket helikopterrel kell kórházba szállítani, hiszen minden perc számított. Egy a Borsnak nyilatkozó szemtanú elmondása szerint az orvosok a helyszínen körülbelül 10 percig küzdöttek azért, hogy a kisfiút szállítható állapotba hozzák.

A helikopter egy pesti kórház intenzív osztályára szállította, ahol vasárnap óta altatásban tartották, és több mûtétet is végrehajtottak rajta, ám a gyermek szervezete tegnap feladta küzdelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában