Bulvár-celeb

2021.06.26. 17:30

Őszinte vallomás: Fenyő Iván és Oroszlán Szonja elárulták, ezért nincs párkapcsolatuk

A színésznő nem tud ismerkedni, gyakran kap kéretlen üzeneteket.

Forrás: Bors

Fenyő Iván a #Rádcsörgök keretein belül kötetlenül beszélgetett Oroszlán Szonjával. A csinos színésznő jelenleg Amerikában van, ugyanis évekkel ezelőtt megszerezte a zöld kártyát, és ahhoz, hogy megtartsa, hat hónapnál hosszabb időre nem hagyhatja el az Egyesült Államokat. Ezért döntött úgy, hogy két hetet az USA-ban tölt, és ha már odautazott, kipipálta az egyik bakancslistás tételét: két napot töltött a Yellowstone Nemzeti Parkban.

– Olyan, mintha egy makett lenne. Annyira szép, hogy szinte már épített díszlet, egészen elképesztő – mondta Szonja.

Ezért szingli

Iván arról is faggatta Szonját, hogy áll most a férfiakkal. A csinos színésznő ügyesen próbált kitérni a válaszadás elől, Iván azonban nem hagyta annyiban a dolgot, mire Szonja elmondta, nem igazán udvarolnak neki, Iván szerint ennek az az oka, hogy a férfiak félnek kezdeményezni.

Néha kapok üzeneteket, de nyilván a szélsőséges dolgok jönnek, mint például: csókolnám a harisnyás lábadat...

– tette hozzá Szonja, és megkérdezte Ivántól, neki miért nincs barátnője.

– Most nem jött velem szembe az a nő, akibe szerelmes lehetnék. Én nem tudok csak úgy járni valakivel csak azért, hogy kiderítsük, működik-e. Ha valakivel együtt vagyok, arról lehet tudni, hogy az tényleg komoly.

A legnehezebb időszak

Szonja és Iván arról is beszéltek, hogy az emberek legtöbbször csak a csillogást látják és fogalmuk sincs, mi zajlik a színészek lelkében. Iván megkérdezte a csinos színésznőt, hogy melyik volt élete legnehezebb időszaka.

– A húszas éveim végén egymás után jöttek a magánéleti csalódások és az akkor sok volt. Közben pedig szakmailag a legjobb pillanatok voltak. A legnagyobb sikerek után hazamész, becsukod az ajtót és sírsz

– mondta Szonja.

– Az emberek kívülről teljesen mást látnak: van pénzed, híres vagy, éppen megy a szekér, nagyon menő vagy és nem tudják, hogy az ember lelkileg szinte haldoklik

– mondta őszintén Iván, aki elárulta, már többször megfordult a fejében, hogy abbahagyja a színészetet, ahogyan Szonjának is. Mindkettejüknek szüksége van arra, hogy időnként elvonuljanak a világ zaja elől. Iván a meditációban és az önfejlesztésben talál menedéket, Szonja pedig a természetbe és az állataihoz menekül.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában