Bulvár-celeb

2021.07.14. 00:06

Dévényi Tibor elkapta a koronavírust

A műsorvezető néhány hete, a második oltása utána kapta el a koronavírust. Különösebb tünetek nélkül megúszta a betegséget és poszt-Covid-tünetek se gyötrik.

Forrás: Bors

Dévényi a dupla átoltottságának köszönhetően megúszta különösebb tünetek nélkül.

Két oltás után megkaptam a Covidot, most már szerencsére egy hónapja lejárt a karanténom. Néhány napja pedig teszteltettem magam, úgyhogy már biztosan vége.

Szerencsémre semmilyen különleges tünetem nem volt, és most sincsen. A két oltás megvédett tőle, hogy súlyosabb szövődményei legyenek a vírusnak.

Mondhatjuk, hogy az oltás mentette meg az életemet

- mesélte a Metropolnak.

„Szerencsére poszt-Covid-tüneteim sincsenek, se előtte, se közben, se utána nem tapasztaltam különösebb tüneteket. Úgy derült ki, hogy pozitív vagyok, hogy volt egy tüszős mandulagyulladásom és a háziorvosommal megnézettem. Mondtam neki, hogy amint lehetőség van rá, küldjenek ki a tesztelőket hozzám, hogy kiderüljön, hogy összefüggésben van-e a betegségemmel.

Kijöttek a tesztelők és két nap múlva közölték, hogy pozitív lett az eredményem. Utána karanténba vonultam

- részletezte.

Már vissza is tért a munkához. ”Aki hallgatja a Retro Rádiót, az hallhatja, hogy ott vagyok most már jól vagyok, és megy a munka rendesen. Jól érzem magam, válaszolok a hallgatóknak, és köszönöm a rádiónak, hogy otthonról dolgozhatok. 75 éves leszek, ebben a korban már triplán vigyáznia kell magára az embernek. Hatalmas élettapasztalattal rendelkezem, és én óvatos duhaj vagyok, még nincs semmi lefutva itt. Mindennap azt hallom, hogy jön a negyedik hullám, én vigyázok magamra és erre szeretnék kérni másokat is.„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában