Bulvár-celeb

2021.07.22. 05:50

Kiderült: Marsi Anikó és Palik László is párra talált

Alig néhány hete indították el a válást, de a HOT információi szerint már mindkettejükre rátalált a szerelem.

Marsi Anikó és Palik László házassága biztos alapokon nyugszik

Forrás: MW archívum

Fotó: Korponai Tamás

Alig néhány hete derült ki, hogy véget ért Marsi Anikó és Palik László házassága, sőt, már a válást is elindították. A HOT információi szerint azonban egyikük sem temetkezett magányba, a szép híradósnak és a műsorvezetőnek is van már új kapcsolata, egy fiatalabb lánnyal.

Anikó, Szulák Andrea expasijával, Gy. Gáborral jött össze,

A férfi öt évvel fiatalabb Anikónál, és egészen mással foglalkozik, mint a népszerű képernyős korábbi szerelmei. A kétgyermekes édesapa korábban taxisofőrként dolgozott, tavaly egy étteremben kapott munkát, idén pedig már a ferihegyi repülőtéren keresi a kenyerét. Időközben pedig az is nyilvánosságra került, hogy a férfi és Marsi Anikó nem most ismerkedtek meg, fiatalkori szerelem kötötte őket össze, jóval a híradós házassága előtt.

Akárcsak Anikó, Laci is mindig népszerű volt az ellenkező nem körében. Amikor megismerkedtek, már túl is volt egy váláson. Az első szerelme az ismert teniszezőnő, Temesvári Andrea volt, majd az első felesége egy ma is ismert és sikeres bírónő, akitől egy kislánya született, Juli. Tizenöt év után most felbomlott a második házassága is, de úgy tűnik, ő sem maradt magányos. Talán valamelyik exatlonos szereplővel kerültek közelebb egymáshoz?

– Laci körül az utóbbi években szebbnél szebb nők voltak. Úgy tudom, neki is van már valakije, aki megdobogtatta a szívét, ám egyelőre még csak az ismerkedési fázisban vannak

– árulta el a HOT-nak egy neve elhallgatását kérő informátor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában