Bulvár-celeb

2021.08.26. 11:50

Gázolás az M3-ason: tanúként hallgatták ki a Tankcsapda gitárosát és Győrfi Pált

Bíróság elé állt V. Martin, az a mindössze 22 éves férfi, aki két éve szilveszterkor halálra gázolta, majd magára hagyta az M3-as autópályán a fiatal B. Katát.

Ingben, elegáns ruhában állt bíróság elé az a fiatal férfi, aki 2019-ben az egész országot megrázó módon gázolta halálra B. Katát az M3-as autópálya lehajtójánál.

Kata és szerelme egy újévi szilveszteri Tankcsapda-koncertről ment hazafelé, azonban a fiatalok út közben összevesztek, ezért Kata kiugrott az autóból, rázárta barátjára a kocsit, majd dühösen sétálni kezdett az autópályán.

Ekkor tartott hazafelé a 22 éves V. Martin, aki az M3-as és az M0-s autópálya felhajtója közti részen elgázolta Katát.

Azonban a férfi ahelyett, hogy megállt volna segíteni, padlógázzal továbbhajtott, sorsára hagyva Katát. Martint csak másnap, otthonában kapták el. Katát a szintén hazafelé tartó Tankcsapda egyik tagja találta meg.

A férfira 10 hónap, 2 évre felfüggesztett fogházat javasolt az ügyészség, abban az esetben, ha lemond a tárgyalásról, és elfogadja azt, amivel vádolják. Ő azonban semmit nem ismert el, abba kapaszkodnak ügyvédjével, hogy csupán élő személynek lehet segítséget nyújtani, szerintük viszont Kata az élettel összeegyeztethetetlen sérülést szenvedett.

Ügyvédje a Tankcsapda tagját, Sidit és Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét is beidézte tanúként.

A tárgyalásra elment Kata édesanyja is, aki közvetlen Martin mögött ült, és szomorúan hallgatta a fejleményeket – írja a Bors.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!