Bulvár-celeb

2021.10.21. 10:50

Dunakeszi hármas gyilkosság: így helyezik végső nyugalomra a hétéves kisfiút, édesanyját és nagymamáját

Hamarosan eltemetik Dunakeszin a volt családfő által meggyilkolt exfeleséget, a volt anyóst, illetve a hétéves Maximiliánt. A borzalmak háza előtt a hozzátartozók berendeztek egy emlékhelyet, miközben a dédit információnk szerint ismét kórházba szállították.

Továbbra sem képesek napirendre térni Dunakeszin a néhány héttel ezelőtti családirtás felett a szomszédok. Mint arról a Bors beszámolt, B. Zoltán éppen kapcsolattartásról vitte haza a hétéves Maximiliánt, amikor összeszólalkozott a volt feleségével. A férfi egy vadászfegyverrel végzett Melindával, majd a volt anyósával, Évával. A puskalövés hangjára kiszaladt az utcára a kisfiú, és amikor megkérdezte az apját, hogy megölte-e az édesanyját, Zoltán a saját gyermekét is fejbe lőtte. Ezután bement a házba és magával is végzett.

A Bors munkatársa a minap a helyszínen járt, ahonnan a rokonok már eltakarították a temérdek mécsest.

Az itt élők sosem fogják elfelejteni a történteket

– mondta az egyik szomszéd, és hozzátette: vélhetően nagyon sokan elmennek majd a meggyilkoltak temetésére. A ház előtt egyébként Melinda egyik közeli ismerőse emlékhelyet rendezett be. Egy kisebb területet hófehér murvával szórt le, virágokat ültetett oda, és mécseseket, illetve egy kisebb sziklába vésett keresztet helyezett el.

Az egyik helybeli tudni véli, hogy Margitkát, a 86 éves dédanyát időközben visszaszállították a kórházba. Az idős asszony a tragédia másnapján a szeretteit kívánta meglátogatni, és csupán a helyszínelő rendőröktől értesült a történtekről. Akkor összeomlott, ezért pszichiátriai kezelésre szorult. Később kiengedték, de úgy tűnik, Margit néni nem képes feldolgozni a veszteségét.

A Bors megtudta: megvan a temetés időpontja. Az egyik helyi katolikus templom urnatemetőjében nyugszik Margitka férje, ott helyezik örök nyugalomra a tragikusan elhunyt családtagokat.

Emlékhely a ház előtt
Fotó: Bors

Ezek is érdekelhetik