Bulvár-celeb

2021.10.13. 06:25

Kínos! Majka bevallotta, miért ivott a Sztárban sztár leszek élő adásában

A rapper a műsor közepén tett arra utalást, hogy alkoholt iszogatott adás előtt.

Forrás: Bors

Tóth Gabi és Pápai Joci már nem először, míg Köllő Babett és Majka idén csatlakozott a produkcióhoz, ennek azonban nyoma sincs, a kémiának köszönhetően poénokban nincs hiány – írja a Ripost. A tökéletesen összeszokott stábban mindenki tudja a feladatát, és bár a képernyő előtt ülők a szünetekben nem látják, mi zajlik a stúdióban, a jelenlévőknek ezek a pillanatok is rendkívül szórakoztató perceket adnak.

A szórakozás szempontjából sok múlik a mestereken is, akik közül most Majka volt igazán elemében. A rapper a műsor közepén tett arra utalást, hogy nem csak vizet ivott az adás előtt, sőt, a reklám ideje alatt abból sem csinált titkot a jelenlévők előtt, hogy az előtte lévő víz helyett egy „csinos” pohár került minden alkalommal az asztalára, amiből előszeretettel fogyasztott.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

A műsorban Urbán Edina produkciója után bevallotta, hogy a show előtt már iszogatott.

„Figyelj, nagyon boldog vagyok! Elkezdtem piázni, és nagyon jó ez a műsor! Vicces, tényleg élvezem”

– mondta a rapper.

A Bors megkereste Majkát, hogy árulja el, mit ivott az élő adás ideje alatt. A válasz a lap október 12-i számában található meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában