Szívszorító vallomás

2021.10.17. 07:10

Felháborító: zaklatták és a halálát kívánták Cinthya Dictatornak

A cyberbullyngnak nagyon súlyos következményei vannak.

Forrás: Facebook / Cinthya Dictator

Cinthya Dictatort rengetegen bántották már az interneten az elmúlt években. Volt, hogy a halálát vagy a szülei elvesztését kívánták. Ezért most komoly lépésre szánta el magát – számolt be a Bors.

A közszereplők rengetegszer céltáblájává válnak a támadásoknak, a gyalázkodásoknak. A legtöbben pedig nem igazán tudnak mit lépni a bántásokra, így egyszerűen eltűrik. Cinthya Dictator azonban úgy döntött, megpróbál tenni az online zaklatás ellen, amelynek nagyon súlyos következményei lehetnek.

Az online térben milliószor próbáltak meggyőzni arról, hogy a földön nincs még egy olyan undorító féreg, mint én – számolt be Cinthya.

Hozzátette, különböző cifra módokon kívánták a halálát vagy a meg nem fogantatását, esetenként a szülei vesztét.

Mindezek mellett csúnya, buta és semmirekellő is voltam – tette hozzá.

Cinthya 18 éves korom óta van a nyilvánosság előtt.

A cyberbullyngnak nagyon súlyos következményei vannak, amelyek mostanra mindenkit érintenek, aki fent van az interneten.

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

Egyelőre annyit tudok tenni, hogy beszélek erről én is. A @lilugram kezdeményezéséből indult el bennem a gondolat ezzel a poszttal kapcsolatban. Ő az #énisszépvagyok hashtaget kezdte el használni, az önmagunkba vetett hitünk erősítésére – írja Instagram-oldalán Cinthya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában