Bulvár-celeb

2021.10.16. 16:20

Elárulták a titkot: így fogyott le több mint 110 kilót Emílió és Tina

A többséggel ellentétben a karantén időszaka alatt ők nem híztak, hanem fogytak.

20210929 Budapest Life Tv Frizbi forgatás fotó: Keresztesi Balázs (KB) Metropol képen: Jellinek Emil, Emilio és felesége Tina

Forrás: Metropol

Fotó: Keresztesi Balázs

A koronavírus nagyon sokak számára plusz kilókat is hozott, de a Jellinek család tudatosan emiatt kezdett bele nagy fogyókúrába. Tina és Emílió összesen 110 kilót adtak le, mivel egyfajta félelem alakult ki bennük a hízástól – írja a Ripost.

Mindig az utolsó kiló leadása a legküzdelmesebb szerintem, de ezt is megugorjuk. Már jó úton vagyunk hozzá, hogy el is érjük. Emil összesen több mint 80 kilót fogyott eddig, én pedig az elmúlt egy év alatt körülbelül 30 kilót – árulta el Tina. Továbbá azt is kiemelte, most egy picit rá kellett kapcsolniuk, mivel éppen stagnál a fogyásuk.

Ezenkívül elmondta, nagy szerencséjük van, mivel egy világbajnok testépítő kíséri végig az edzésüket.

Végig adja a lelkierőt, de az igazság az, hogy ez kell is, mivel mi tornából mindig felmentettek voltunk. Amikor először lementünk, azt se tudtuk, hogy mi hogyan működik. Ráadásul így senki nem néz ki minket az edzőteremből. Önbizalmat és sikerélményt ad ez így. Illetve, ha a Simon Tomi mondja, hogy mit kell csinálni, akkor nem kérdés, hogy teljesítem – magyarázta a csinos asszony.

Tina mostanra pontosan tudja, hogy az egészség egy pótolhatatlan kincs, de ez nem mindig volt így. A sztár elárulta, hogy nekik a karantén elején ütött be a gondolat, hogy valamit másképpen kellene csinálni.

Rájöttek, változtatni kell

Beállt az első karantén, és a Sláger Tv Drága családom című műsorában a sütés és a főzés mindennapossá vált. Egyik reggel pont öltözködtem és felvettem egy nagyobb méretű pólót, ami így is feszült rajtam.

Beálltam a tükör elé és mondtam Emilnek, hogy itt a vége. Én most változtatni fogok, mert ha nem, akkor gurulni fogunk – mesélte a háziasszony a fogyás legfőbb okát.

Legyünk őszinték, a karantén alatt még az is főzött, aki életében a tűzhelyet sem gyújtotta meg. Aztán fokozatosan azt hallottuk az ismerőseinktől, hogy mindenki az evéshez fordult. Minden gondot azzal akartak megoldani. Mi meg ennek pont az ellentéte voltunk, mert nagyon megijedtünk, hogy a sok evésnek rossz vége lesz. Így kezdtük el a karantén alatt a fogyást – mondta el az édesanya.

A kitartás a félelmük miatt végig megvolt, így nem meglepő, hogy sikerült teljesen új életmódot felállítaniuk.

Tökéletesen átálltunk, megreformáltuk az étrendünket. Mindent megfőzök, csak jobban odafigyelünk, illetve igyekszünk szénhidrát- és cukormentesen étkezni. Muszáj, mert nem fogyókúrázni kell, hanem inkább életmódot váltani – avatta be a Metropol olvasóit Tina.

Vasárnap sincs nyugtuk a rajongóktól

Tina elárulta, nem egyszer történt, hogy rajongók a kapujuk előtt szelfiztek vagy ordibálnak be hozzájuk egy közös fotóban reménykedve.

Ritka, ha vasárnap itthon vagyunk, de olyankor későn kelünk fel. Felkapjuk a melegítőnket és én elkezdek pakolni és takarítani. Eközben Emil kiül és szurkol nekem, esetleg kér egy kávét. És pont múltkor volt egy olyan, hogy a nagy vasárnapi idill közepette valaki a kapuból ordibált nekünk. Emilt elküldtem, hogy nézze meg a kamerán, mi történik. Erre odaszólt, hogy vagy 5-6 ember a kapuban van – mesélte az anyuka. Hozzátette, ekkor hirtelen azt se tudta, mit kéne tennie, de végül odament a kerítésükhöz.

Megkérdeztem, miben segíthetek. Erre elmondták, hogy Szombathelyről jöttek, hogy szelfizzenek velünk. Én erre elmondtam nekik, hogy elhiszem, hogy sokat utaztak, de örülhetnek, hogy nagy a kerítés, mert szörnyen nézünk ki, nehogy azt gondolják, hogy mi mindig szalonképesek vagyunk egy fotóra. Majd mondtam nekik, hogy egy koncertre jöjjenek el, akkor csinálunk képet – árulta el.

Senki nem szereti, ha váratlanul rátörnek otthon. Így mi sem szeretjük, ha hívatlanul a házunkhoz jönnek. Persze, azt sem szerettem volna, ha szomorkodva mennek haza, ezért kiálltunk a teraszra és onnan integettünk nekik – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában