Bulvár-celeb

2021.10.02. 17:17

Kizárták a Nemzeti Vágtáról Varga Viktort

Az énekest július elején baleset érte. Varga Viktor ugyan már felgyógyult, mégsem indul a most hétvégén megrendezett Nemzeti Vágtán.

Forrás: Instagram

Varga Viktor még júliusban szenvedett lovas balesetet. Éppen a Nemzeti Vágtára készült, amikor leesett a lóról és kificamodott a bokája, csontja is tört.

A gyógyulási folyamatomban motivált, hogy indulhatok a Nemzeti Vágtán – mondta az énekes. A vezetőség azonban úgy döntött, diszkvalifikálnak a sérülésem miatt.

Nagyon hálás vagyok nekik, hogy erről csak utólag értesítettek, és vigyáznak rám, mert ha ezt korábban megtudom, lehet, hogy még mindig a kórházban fekszem.

Örülök, hogy Széchenyi Krisztián barátom kapta meg azt a lovat, amivel én mentem volna. Vasárnap kint leszek és szurkolok neki – mesélte az énekes, majd hozzátette: jövőre mindenképpen ott szeretne lenni a lovasok között. Viktor már a Nemzeti Lovas Színházba is visszatért, a Szilaj című előadásban pénteken ült először lóhátra.

– Nagyon vártam, hogy újra dolgozhassak, mert ez a legjobb terápia számomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában