Hűha!

2021.12.25. 15:00

Megdöbbentő, mekkorát nőttek Csisztu Zsuzsa fiai

Az 51 éves műsorvezető ritkán mutatja meg a családját, most azonban kivételt tett.

Csisztu Zsuzsa idén ünnepelte 15. házassági évfordulóját dr. Ketskés Norberttel, akivel két közös fiuk van: a 14 éves Krisztián és a 8 éves Adrián. A műsorvezető elárulta, a karácsony számukra az év legfontosabb ünnepe. A fiúknak általában autós maketteket ajándékoznak, mivel megőrülnek az autókért - írja a Life.hu.

"Élnek-halnak az autókért, nagyon szeretik az egyes márkák fejlesztéseiről szóló anyagokat. Ha kapnak egy-egy autókatalógust, azt napokig, hetekig böngészik. 

Felnőtt autóőrült férfiakat lekörözve tudnak a témáról beszélgetni. Az élethű autómakettjeiket pedig, amiket jellemzően karácsonyra kapnak, elképesztően nagy becsben tartják"

- mesélte az egykori tornász. Az ünnepek közeledtével jótékonykodni is szoktak, a fiúk kiválogatják azokat a holmikat, amelyekre már nincs szükségük, és az összegyűjtött tárgyakat egy segélyszervezetnek adományozzák. 

A szívmelengető családi fotó itt nézhető meg. 

Borítókép: Ripost / Markovics Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában