Újabb drámai vallomás

2022.01.03. 05:04

Hat évvel ezelőtt öngyilkos akart lenni Szilágyi Liliána

Hat évvel ezelőtt öngyilkos akart lenni Szilágyi Liliána. Az úszónő a Hír TV Magánterület című műsorában nyilatkozott erről.

A műsort vasárnap este mutatta be a Hír TV. Ebben Szilágyi Liliána újabb megrázó részleteket mondott el arról, miket kellett átélnie -  írja az Origo.

Azt mondta, hogy az otthoni élete folyamatos rettegésben telt el. "Folyamatosan kiszámíthatatlan volt, hogy mikor robban ki valami veszekedés, vagy bántalmazás, mikor kell látnom a földön az anyámat."

Az úszónő azt is elmondta, hogy 20 éves koráig semmiről sem dönthetett egyedül. 2015-ben Izraelben voltak egy családi nyaraláson és akkor fogant meg a fejében a gondolat, hogy öngyilkos akar lenni. A nyaralás utolsó estéjén leszökött a tengerpartra és magával vitt egy kiskést, amit a nagyapjától örökölt. „Levittem a tengerpartra, és azt mondtam, hogy nem megy tovább. Itt a tenger mellett, én nekem elég volt, kiszállok. És csak ültem ott, teljesen egyedül, és valami belső hang azt mondta, hogy nincs vesztenivalóm, és most, akárhogy, de el fogok jönni" - mondta.

A teljes beszélgetést itt tudja megnézni:

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!