Botrány

2022.01.28. 05:56

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról

Egy ismerős tálalt ki Kulcsár Edina új párjáról, a rapper G.w.M-ről.

Meglepő dolgokat árult el a hot! magazinnak egy ismerős G.w.M és korábbi szerelme, Nagy Melanie kapcsolatáról. Mint ismert, a rapper párja mindöszsze 24 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 18 éves Varga Márkkal, aki később rapperként vált ismertté. Két gyermekük született, mielőtt hetekkel ezelőtt kiderült, külön utakon folytatják. Sőt, nem sokkal később a szintén válófélben lévő Kulcsár Edina bejelentette, G.w.M oldalán találta meg a boldogságot.

Melanie nagyon kikészült. Tudja, hogy mikor kezdődött a románc a párja és Kulcsár Edina között, mert bizonyos jelekből megérezte. Amikor az első klipjüket forgatták, egész nap a stúdióban voltak. Egyik nap megkérdezte Márkot, hogy mit főzzön, hogy magával vigye a stúdióba, mire azt válaszolta: „Edina már főzött!”

Melanie életében nem ez volt az első törés, hiszen még alig éltek együtt, és a kislányuk is csak egyéves volt, amikor a rapper félrelépett. De megbocsátott neki. Akkor úgy gondolta: fiatal, majd megkomolyodik”– mondta a magazinnak egy neve elhallgatását kérő ismerős. 

Adja magát a kérdés, hogy mi lesz ezután. Márk és Melanie válnak?

Nem voltak hivatalosan összeházasodva, így papíron nem kell válniuk– árulta el az informátor a Bors szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában