Ez az igazság

2022.01.12. 09:53

Stana Alexandra nem cáfolja: ő Meggyes Dávid új párja

Napok óta megy a találgatás, ki lehet Meggyes Dávid új párja. Sokan úgy gondolták, a TV2-n futó Ázsia Expressz 2 győztese – aki nemrég szakított Horváth Grétával – talán a szintén e csatornán látható Dancing with the Stars versenyzőjéhez, Stana Alexandrához került közelebb.

Nagy port kavart a napokban, amikor nyilvánosságra került, hogy elválik egymástól Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Az Ázsia Expressz 2 győztes párosának tagjai a közösségi oldalaikon tudatták a világgal a hírt, ami sokakat meglepett. Pláne, amikor kiderült, hogy Dávid volt az, aki kilépett a kapcsolatból. 

„Van valakim” – írta a történet tisztázásaként a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi, aki kiemelte, nem Gréta tehet arról, hogy négy év után elváltak az útjaik. 

A házaspár nemrég még nagyon boldognak tűnt. Fotó: Bors

Sokan találgatták, kibe szerethetett bele Meggyes. Felmerült a szintén a TV2-ről ismert híresség, Stana Alexandra táncművész neve, aki a táncos műsor második évadában Árpa Attila oldalán hasította a parkettet. 

Fotó: Bors

A felek azonban mindeddig nem vállalták fel a kapcsolatukat, pedig a sztárvilágban köztudott, hogy tavaly augusztusban találkoztak először egy celebrendezvényen, és azóta egyre szorosabb baráti viszonyt ápolnak. 

A Bors felhívta Alexandrát, hogy megkérdezzék, igazak-e a pletykák arról, hogy együtt vannak. 

– Hogy egy elterjedt kommunikációs fordulattal éljek, nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal– mondta a lap megkeresésére kuncogva Stana Alexandra. 

Mint ismert, Magyarországon ez szinte minden esetben az igent jelenti. – Annyit azonban szeretnék leszögezni, hogy a válásomnak semmi köze a jelenlegi helyzethez. 

Fotó: Stana Alexandra/Instagram

Mint ismert, Alexandra és a szintén profi táncosként dolgozó Köcse György alig öt hónap házasság után intettek búcsút egymásnak tavaly ősszel. A páros 12 évig járt együtt, a kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt ment tönkre. 

– Egyszerűen elfogytunk, ez történt. A szeretet és a tisztelet nem múlt el köztünk, sokszor dolgozunk együtt– magyarázta a táncosnő. – Nem kérdés, hogy érzelmileg nem egy könnyű időszak, amiben most vagyok, de hát ilyen az élet… akkor jó, ha zajlik – tette hozzá nevetve. – Most éppen egyszerre sok dolognak örülhetek. Az elsődleges örömforrásom, hogy hamarosan elindul a saját tánciskolám, végre taníthatok. Készülőben van egy új projekt Andrei Mangrával, és persze az örök szerelmem, Noár is itt van – utalt a profi táncos a koromfekete mopsz fajtájú kiskutyájára, aki a beszélgetés alatt is a lába körül kergetőzött a játékával.– Ezek mellett, ahogy eddig, úgy ezután is igyekszem csendesen élni a magánéletemet, amiben, remélem, sok boldogság vár rám.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!