Orvostól orvosig jártak

2022.03.16. 05:05

Kiderült, mi okozta Janza Kata lányának súlyos betegségét

Janza Kata és Pintér Tibor gyönyörű lányánál súlyos betegség alakult ki az iskola miatt. A színésznőnek orvostól orvosig kellett hordania, hogy meg tudják gyógyítani Jankát.

A 23 éves Janka nagyon hasonlít az édesanyjára. Ma már tudja, hogy ő is színésznő szeretne lenni, de korábban az volt a terve, hogy jogi pályára lép és átveszi a nagymamája ügyvédi praxisát.

„A családban ezt jó ötletnek tartottuk, támogattuk ebben, és nem gondoltuk, hogy mindez micsoda összeomláshoz vezet majd” – nyilatkozta a Meglepetés Magazinnak Janza Kata.

Janka nem érezte jól magát a jogi karon, gyomorgörccsel és sírva járt vizsgázni. Mindez odáig vezetett, hogy végül gyomorfekély alakult ki nála.

„Reggelente erőtlenül, motiváció nélkül keltem, mert akkor már láttam, hogy én csak idesodródtam, csak tettem, amit a környezetem elvárt tőlem. Óriási volt bennem a megfelelni vágyás. Pont, mint az óvodában, amikor anya azt mondta, délután menjek az árnyékba, nehogy leégjek a napon, én pedig képes voltam órákon át egy fa alatt álldogálni egyedül, ahelyett, hogy a többiekkel játszottam volna. Egy nap az egyik egyetemi előadáson, a hátsó padban el is eredtek a könnyeim. Akkor már gyomorfekély kínzott” – emlékezett vissza Janka.

A fiatal lány végül három év után otthagyta a jogi kart és színésznőnek tanul. Jelenleg másodéves a Pesti Magyar Színiakadémián.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában