Szívszorító

2022.04.01. 05:50

Sír után is tartó szerelem: így üzent Oszter Sándor gyászoló özvegyének

Alig fél éve, hogy családjának el kellett búcsúznia a legendás színésztől.

A művész hiányát a mai napig érzi a felesége, Donatella. Ami nem is csoda, hiszen majdnem ötven éven keresztül voltak boldog házasok. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész hamvainak egy részét kedvenc erdejében szórták szét – derül ki az Origo cikkéből.

 

„A házunkban mindent érintetlenül hagytam, minden úgy van, mint amikor Sándor elment. És itt vannak velem a hamvai is. Egy részét a temetőben helyeztük el ünnepélyes keretek között, de a másik részét itt szórtuk szét a saját erdejében, a kedvenc fái, állatai és vadjai között. Csak mi, négyen voltunk jelen” – árulta el a Storynak Failoni Donatella.

 

 

Forrás: Ripost


„Sokáig nem álmodtam vele, sőt még sírni sem tudtam. Mostanában azonban egyre többször megjelenik álmomban, és ez nagyon jó érzés, mert ilyenkor újból velem van. Beszélek hozzá, mondtam neki, »Sándor, segíts nekem!« 

Utána bementem a szobába, valahogy egy kismadár berepült a nappaliba, rászállt az ő faragott székére, onnan aztán beszállt Sándor szobájába, az ágyára. Így üzent nekem a férjem, hogy velem van, aztán hallottam a hangját, ahogy mondja: »Nem vagy egyedül, ne félj!« Majd ötven év nagyon hosszú idő jóban-rosszban, ez egy teljes élet volt” – mondta a lapnak az özvegy.

 

Borítókép: MTI/Beliczay László

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában