Végre!

2022.05.08. 05:50

Horváth Gréta nagy titkot árult el: új szerelem van a láthatáron

A gyönyörű édesanya nem leplezi tovább boldogságát.

Kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán Horváth Gréta, aki az elmúlt időszakban óriási változáson ment keresztül. Viharos válása után új életet kezdett kisfiával, Filippel, amibe a rengeteg közös idő mellett az étkezési szokásainak megváltoztatása is beletartozott - írja a Bors.

Az eredmény magáért beszél, Gréta ugyanis mostanra álomruháit is bátran viselheti, tökéletes testét pedig rendszeresen megmutatja közösségi oldalán, hogy azzal másoknak is kellő motivációt adhasson. A követőitől érkező kérdések nagy része főként épp erre irányult: a csinos édesanya ezért részletesen mesélt arról, hogy mit szokott enni egy nap, és a testmozgásról is vallott. 

Némelyek azonban kiszúrták, hogy Gréta már nincs egyedül, így hát ezzel kapcsolatban is rengeteg kérdés érkezett.

Látványos fogyásával kapcsolatban Gréta elárulta, hogy a folyamatot tavaly októberben kezdte el – már akkor elhagyta a cukrot, a lisztet, a tésztát, a rizst, a krumplit, és már nassolnivalóra sem vágyik. Sőt, számára ez már egyáltalán nem teher, nagyon élvezi új életmódját. A gyönyörű anyuka a testmozgásról is vallott, mint írja, futópadon szokott edzeni.

Forrás: Instagram

Gréta egyik követője az egyedüllétről érdeklődött, mire az édesanya sejtelmesen őszinte választ adott.

"Nem vagyok egyedül. Soha nem voltam egyedül, hála a családomnak, a barátaimnak. Most meg aztán nagyon nem vagyok egyedül…" – írta sztorijában Gréta, aki egy szívecskés hangulatjellel is kiegészítette vallomását.

A téma ezután természetesen nem maradt annyiban: egy másik felhasználó egyértelmű igazolást kért a feltételezett tényről, miszerint szerelem van a levegőben, amire Gréta ismét egy szívecskével válaszolt.

"Örülök, hogy ilyen hamar rád talált a boldogság!" – fokozta egy újabb követő, akinek Gréta azt üzente: "Köszönöm szépen, idén a boldogság új értelmet nyert!"

Forrás: Instagram

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában