Megrázó vallomás

2022.07.10. 06:29

Hajléktalanként élt a népszerű magyar műsorvezető

Kisó, a VIVA csatorna egykori műsorvezetője mindössze pár napig kényszerült arra, hogy a kocsijában húzza meg magát, de ennek köszönhetően átértékelte a komfort és kényelem fogalmát.

Szinte mindenki volt már olyan helyzetben, amikor jobban meg kellett néznie, hogy pontosan mire és mennyit költ. A kiadásaira Kisó is mindig odafigyel, és azt sem tagadja, hogy átélt már néhány pénzügyi szempontból embert próbáló időszakot.

Volt az életemben néhány nap, amikor az autómban laktam. Akkor egy fitneszklubban is dolgoztam, így reggel, amikor felébredtem a kocsiban, ott kezdtem a napot. Lezuhanyoztam, hajat mostam, összekészítettem magam és úgy mentem dolgozni.

Szerencsére ez az egész helyzet csak átmeneti volt, nagyon szerencsés vagyok, hogy nem kellett hosszabban megtapasztalnom, hogy milyen lakhatás nélkül lenni" – árulta el a Sláger Reggelben Kisó, akit az elmúlt két évben uralkodó állapotok arra ösztönöztek, hogy kicsit jobban összehúzza a nadrágszíjat anyagi téren.

„Egy dolog, amikor az ember gyűjt valamire és megint csak más, amikor azért kell spórolnia, mert nem engedhet meg magának dolgokat. A COVID tomboló időszaka alatt még jobban figyeltem, hogy mire és mennyit költök. Ugyanakkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van munkám és nem kell mindenáron spórolnom, hanem észszerű keretek között költhetek" – mondta Kisó a life.hu cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában