Drámai találkozás

2022.07.03. 10:50

Frontálisan karambolozott a magyar énekesnő, kicsin múlt, hogy a gyermeke nem sérült (videó)

Szekeres Adrien éppen egy tévéfelvételre igyekezett, amikor megtörtént a baj. Nem is tagadja, ő volt a hibás.

Szekeres Adrien A népszerű magyar énekesnő egy frontális karambol során a kőfallal nézett szembe, az állította meg. Ekkor jött rá, semmi sem lehet számára annyira fontos, mint hogy hazaérjen a gyermekeihez, kiegyensúlyozott tudjon maradni és ne mások határozzák meg az ő tempóját.

A tavaly a Sztárban sztár című műsorban hatalmas sikert arató énekesnő most először beszélt arról a karambolról, ami megváltoztatta az életét.

"Egy tévés felvételre robogtam, a gyereket épp bedobtam az óvodába, majd frontálisan nekiütköztem egy kőkerítésnek, totálkáros lett az autóm"– mesélte Szekeres Adrien a Spirit FM-en is hallható a #nofilter — Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorban. "Akkor azt mondtam, hogy elég, ezt így biztos, hogy nem csinálom tovább. Nem második esély volt, hanem egyszerűen megállított a fal. Emiatt lelassítottam, és a saját tempómhoz tudtam igazítani mindent."

Borítókép: Facebook/Szekeres Adrien

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában