Bulvár-celeb

2022.10.23. 23:41

Bárdosi Sándor öklendezni kezdett, miután Berki Mazsinak gratulált

Bárdosi Sándor nem tudta magában tartani a véleményét kiesése után. A sportoló nemcsak a TV2-nek adott interjúban fejezte ki nemtetszését, hanem a show végén is, amikor Berki Mazsinak gratulált.

Bárdosi Sándor Szőke Zsuzsannával került veszélyzónába Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc párosával szemben, majd megszületett a döntés: a volt birkózó és táncpartnere búcsúzott a Dancing with the Starstól. Igencsak ízléstelen gesztussal reagált Bárdosi Sándor a kiesésre a Dancing with the Stars szombati adásában, ugyanis öklendezni kezdett, miután gratulált a továbbjutó párosnak – írja a Bors.

Mint kiderült, az adás után több zsűritaggal is összevitatkozott a sportoló: nehezen viselte, hogy nem táncolhat tovább.

A birkózót vasárnap délelőtt érte utol telefonon a Bors.

 

– Aludtam rá egyet, de egy szavamat sem bánom! Köszönöm, hogy itt lehettem, ez egy hatalmas show volt, élveztem minden percét. Öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. Meggyőződésem, hogy apám egyébként látott onnan fentről, és mérhetetlenül büszke rám. Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész… Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra.

 

A lap kereste az ügyben Berki Mazsit is, de a híresség lapzártáig nem vette fel a telefont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában