Bulvár-celeb

2022.11.16. 11:05

Négy aranyhintót ígért Kulcsár Edinának az esküvőre G.w.M

Lányuk születik hamarosan, a rapper pedig két nagylemezt is kiad jövőre.

"Egyet megígérek most, nem egy aranyhintó lesz, hanem négy" - mondta a Tények Plusz kamerái előtt G.w.M Kulcsár Edinának, amikor az esküvő szóba került, utóbbi viszont elárulta, hogy még a lánykérés sem történt meg. A rapper elmesélte, hogy kisfia és kislánya, amikor megérkeznek hozzájuk, egyből odamennek párjához és megpuszilják a hasát, mert tudják, hogy jön a húguk.

 

Az NMHH kutatása szerint a magyarok kedvenc előadója tavaly a YouTube-on G.w.M volt, akinek a videóit 2021-ben 93,5 milliószor nézték meg a netezők - a rádiók viszont ugyanezen időszakban csupán 79-szer tettték műsorba, A rapper ezzel a YouTube-on megelőzött olyan elóadókat, mint Majka vagy L.L. Junior. 

 

"Hálás vagyok a rajongóimnak! Amúgy most lesz az időszak, hogy picit lenyugszom, átnézem, milyen vázlatok vannak a fiókokokban össze-vissza. Fogok tudni alkotni megint" - ígérte a zenész, aki 2023-ban két lemezt akar kiadni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában