Bulvár-celeb

2023.01.17. 14:43

Csak nem? Esküvői helyszínről posztolt Tóth Vera párja

Pauli Zoltán tipikus tengerparti esküvős helyszínről posztolt.

Forrás: Bors

Évek óta egy párt alkot Tóth Vera és Pauli Zoli séf, de nem szeretik a nyilvánosság előtt élni az életüket. Az énekesnő és párja nem csak a magánéletüket, de szakmájukat is összekötötték, zenés gasztro estjeik nagyon népszerűek - írja a Ripost.

Tóth Verára egyébként több rossz kapcsolat után, már amikor majdnem lemondott a szerelemről, akkor talált rá a boldogság. Pauli Zolival nagy harmóniában élnek, így nem csoda, hogy 2021. december 24-én, szenteste családi körben az eljegyzés is megtörtént.

 

3 év: Kibontakozás, eufória, mélység, karantén, szimbiózis, nehézségek, magasságok, atomrobbanás, nihil, zárkózottság, nyitottság… Bármi jöhetett, megoldottuk, szavak nélkül is értettünk, értünk.. mindent. Három éve karácsonykor megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk, de jó is ez... Ő most megerősítette a harmóniát. Jó, hogy bízik bennem, még akkor is, ha néha csak egy 'bohém élet vagyok'… Gyerekek! Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom…

 

– írta akkor Instagram-oldalán Tóth Vera.

Titokban összeházasodtak?

Arról a szerelmeseket hiába kérdezgették, nem adtak egyértelmű választ, mikor és hol lesz az esküvő. Mindössze annyit lehetett sejteni, hogy 2023-ban lesz a nagy nap és biztosan nem közös életük, vállalkozásuk területén, Palkonyán. Mert ahogy korábban fogalmaztak: azért nem a vidéki otthonukban mondják majd ki a boldogító igent, mivel elsősorban a munka, vállalkozásuk köti őket oda. A nagy napon pedig lazítani szeretnének, hagyományos lagzival, szűk körben, de felszabadult, boldog családtagokkal és baráti körrel.

De lehet ez az egész csak azért volt, hogy megtévesszék a nyilvánosságot, és valójában szerették volna ketten megélni a nagy nap pillanatait. Ezért is sokatmondó Pauli Zoli utolsó Insta-posztja, amit tipikus tengerparti esküvős helyszínről posztolt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában