Bulvár-celeb

2023.01.17. 13:50

Édesapja utolsó napjairól mesélt Dopeman

„Az utolsó két napban megsimogatta az arcomat, és tudtam, hogy ott köztünk minden meg van oldva” – mesélte el utolsó édesapjával töltött pillanatait Pityinger László.

Forrás: Ripost

December elején érkezett a szomorú hír, hogy Dopeman, azaz Pityinger László szeretett édesapja elhunyt. A rapper öccse számolt be először a családot ért veszteségről a közösségi oldalán.

Pityinger László kendőzetlen őszinteséggel mesélt édesapja utolsó napjairól, állapota romlásáról és a köztük lévő kapcsolat változásáról a Frizbi legújabb részében, Hajdú Péter internetes műsorában – amit a Bors idéz.

A tragédia még a műsorvezetőt is meglepte, mert legutóbbi beszélgetésük során, az Összezárva Hajdú Péterrel cím műsorban Dopeman még örömmel mesélte: édesapja legyőzte a rákot, de sajnos a daganat többször kiújult és ezúttal már nem tudták visszafordítani a folyamatot.

 

– Mindig visszatért a betegség, és ott leszedték. Egyszer csak most így hirtelen, mint derült égből a villámcsapás, átment az izmokba, a nyirokcsomóba... Csináltak CT-t, volt egy áttét a tüdejében, a májában, volt egy a hasnyálmirigyben 

 

– sorolta szomorúan Dopeman.

Látta rajta, hogy nem akart már élni

Azt is elmesélte: édesapján már a nyár végén látta, hogy nincsen benne élni akarás. Nagyobbik fia az utolsó napokban arra törekedett, hogy elfogadja szerette elvesztését, és jobbá tegye az utolsó napjait.

– Arra törekedtem, hogy ne nézzek rá gyászos szemekkel. Viccelődtem vele. Köztünk nem voltak lezáratlan szálak. Amikortól kezdve, hogy ismert emberré váltam, az apám és köztem lett egy távolság. Nem nagyon ölelgetett meg az utolsó húsz évben. (…) De mindig mélységes bizalommal fordult felém. De éreztem olyat is, hogy van az apa-fia között rivalizálás.

 

Az utolsó két napban megsimogatta az arcomat, és tudtam, hogy ott köztünk minden meg van oldva

 

– mesélte el utolsó édesapjával töltött pillanatait Pityinger László.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában