Bulvár-celeb

2023.01.02. 09:45

Sátorban pizzázna az esküvőjén Kulcsár Edina

G.w.M. menyasszonyának nincsenek nagy igényei.

Forrás: Instagram

Kulcsár Edina úgy érzi végleg révbe ért G.w.M-mel. Hamarosan megszületik első közös gyerekük, a lánykérés is megtörtént decemberben, így az esküvőjük is hamarosan esedékes lesz. Kulcsár Edina arról beszélt, hogy milyen esküvőt képzelne el - derül ki az Origo cikkéből.

Az egykori szépségkirálynő szerint mindegy, hogy kicsi vagy nagy lagzi lesz, ő mindenképp boldog lesz, de azért vannak elképzelései.

"Az egész esküvővel kapcsolatban csak az a vágyam, hogy a dédim még ott lehessen! Sőt, ne csak szimplán ott legyen, hanem erős, egészséges és boldog legyen az esküvőn.Nagyon-nagyon sokat jelent nekem ő, így fontos, hogy együtt éljük meg ezt a szép napot! 92 éves lesz és tudom, legalábbis remélem, hogy még bőven van időnk együtt, de azért miatta jobb lenne minél hamarabb, hogy még táncolni is tudjunk együtt. 

Forrás: TV2

Templomi esküvőt szeretnék, hogy Isten színe előtt esküdhessünk meg, ahol az összes számunkra fontos ember jelen van és, hogy velük együtt ünnepelhessünk! Hogy kicsi vagy nagy, normál vagy fényűző, az teljesen mindegy. 

Ha 30-50-n lennénk és egy sátorban pizzát ennénk, akkor is ugyanolyan boldogan élném meg, mintha világraszóló esküvőnk lenne" - árulta el Instagram-oldalán Kulcsár Edina egy rajongói kérdésre felelve.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában