Családi titok

2023.01.07. 17:00

Győrfi Pál szokatlan szenvedélyét nem igazán kedveli a felesége

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének különös hóbortja kislánya által lepleződött le a TV2 show-műsorában.

Részlet a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorból

Forrás: TV2

Győrfi Pál és kislánya, Lilla nem ugyanazt a választ jelölték meg, így nem szereztek pontot a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor egyik feladatában. Amikor elhangzott a kérdés, hogy „Milyen tevékenységgel lehetne örömet szerezni apának?”, a szóvivő gyermeke arra tippelt, hogy apukája azt szeretné, ha egy napig más venné fel helyette a mobilját. Győrfi Pál viszont a bolhapiacozást választotta – írta meg a Bors.

A műsorból kiderült, hogy bár az Országos Mentőszolgálat szóvivője imád bolhapiacra járni, és vásárol is ezt-azt, a kislánya és a felesége nem igazán kedveli ezt a szenvedélyét. 

„Pali nagyon szeret bolhapiacra járni és ott mindig vadászik. Próbálkozik ezzel-azzal, de nem sok sikerrel. Ezek a tárgyak ugyanis eltűnnek otthonról, mivel én nem szeretem azokat nézegetni. Általában száműzőm őket, így nem sok minden van nálunk a bolhapiacról” – árulta el Győrfi Pál felesége, Adrienn. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában