Bulvár-celeb

2023.04.01. 21:50

Ejha! Két nővel él együtt a TV2 sorozatának színésze

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Antonio Guillem

Gedeon Burkhard, a Cobra 11 és a Rex felügyelő főszereplője bejelentette, hogy két nővel éli az életét.

 

A 33 éves Ann-Britt Dittmarral 2019-ben ismerték meg egymást az Instagramon, és első látásra szerelmesek lettek. Nem sokkal később megismerte a 29 éves, Sasha Vedutát, aki vegyészként még a háború előtt költözött Ukrajnából Berlinbe. A nőknek nincs kifogás az ellen, hogy ketten vannak...

 

Nem sokkal később Gedeon édesapja elhunyt, az anyját pedig nagyon megviselte a magány. Ezért a színész azt javasolta, hogy költözzön oda hozzájuk, amit Elizabeth, az édesanya el is fogadott. Az idős hölgy eleinte furcsának találta a helyzetet, azonban csakhamar megszerette a két lányt, és egyszer úgy nyilatkozott, hogy szinte már ő is szerelmes fia barátnőibe, olyan kedves lányok – emelte ki a TWN.

Gedeon nagyon bár nagyon élvezi a helyzetet, azt is mondta, hogy nemcsak szexuális harmóniáról, de lelki egyensúlyról is szó van. Így ha az egyik lány elhagyná, hogy monogám kapcsolatba lépjen, ő hagyná elmenni - mondta a bunte.de-nek, amit a Bors idézett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában