Bulvár-celeb

2023.04.14. 15:50

Élete legnagyob tragédiájáról beszélt Dióssy Klári

A kisfia is tudja, hogy meghalt a testvére.

Forrás: MTVA

„A körzeti stúdiók megszűnése és a négyéves kislányom elvesztése elegendő indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen. Bármilyen nehéz volt magam mögött hagyni mindent, a lelkem mélyén éreztem, jót tesz majd a környezetváltozás. Így történt, hogy itt álltam meglett felnőttként Budapesten, család és barátok nélkül egy hatalmas, kihajtogatható fővárostérképpel a kezemben, és eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat” – idézte a Bors a Story magazint.

A műsorvezető később férjhez ment, és született egy kisfia is, Máté, aki ma már 9 éves nagyfiú. Máté előtt sem titkolják, hogy édesanyjának korábban volt egy kislánya is, Adél, akiről fotók is vannak kitéve a lakásban. Emellett a műsorvezető még VHS-kazettákat is őriz kislányáról, amiket azonban nem volt ereje még megnézni.

„A gyászfeldolgozás évtizedeken át tartó folyamat, de magától a témától már nem rettenek meg. Édesanyám, amíg élt, fel volt háborodva, ha a műsorban a vendégekkel bármilyen formában a halálról beszélgettem, kérdezgette, hogy ezt miért kell nekem. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy azáltal én is gyógyulok, amikor a sorstársaimnak segítek” – mondta.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában