Bulvár-celeb

2023.04.29. 05:00

"Érdekes lesz a nagyiszerep" - Geszler Dorottya örömmel áll a nagy változás elé

Az 52 évesen is fitt és gyönyörű műsorvezető alig várja az unokát.

Forrás: Bors

Geszler Dorottya még februárban mutatta meg egy sokkoló képpel a közösségi oldalán, hogy mi történt a lábával, de most visszatért az edzőterembe: 

Részleges szalagszakadásom volt, ki is tört néhány egészen apró darabka a csontból. Későn mentem el orvoshoz, addig terheltem a sérült részt. Kényszerpihenőre lettem ítélve, még mindig nem terhelhetem a lábam, a guggolások még váratnak magukra 

– mondta az egykori szépségkirálynő, akinek a sport szerves része az életének. 

Dorottya gyermekkora óta táncol, az Állami Balett Intézetben tanult, majd a Táncművészeti Főiskolán szerzett pedagógusi diplomát klasszikus balett-társastánc szakon. Több, mint 15 éve pilátesz-oktatónak is kitanult a műsorvezető, aki túl az ötvenen is energikus és csinos - derül ki a Bors cikkéből. 

A lánya tavaly ment férjhez, bár egyelőre nem tervezik a családalapítást, a leendő nagymama már eljátszott a gondolattal, milyen lesz egy unokával. Dorottya, jó anyósnak tartja magát, jól kijön a vejével.

Fitt nagymama leszek, majd futok a babakocsival, aztán az unokám is jön majd velem edzeni. Érdekes lesz a nagyiszerep, azt mondják, ilyenkor az ember már lazább... De egyelőre nincs terítéken a gyermekáldás a fiataloknál

 - árulta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában