Bulvár-celeb

2023.06.07. 12:20

Nagy veszélyben van Galambos Lajos egészsége: semmilyen ételt nem tud lenyelni

A zenész állítja, hogy nem éhségsztrájkol.

MW

Forrás: Bors

Lagzi Lajcsi már a börtönbe vonulása előtt különleges étrenden élt hónapok óta. Különlegesen elkészített, 8-10 órán át főzött, konfitált alapanyagokból készült ételeket evett. A börtönkoszt persze köszönőviszonyban sincs ezekkel, ezért nem tud enni a zenész, aki most az ügyvédjén keresztül üzent.

Napok óta ellentmondásos hírek jelennek meg Galambos Lajos egészségi állapotával kapcsolatban. Egyik szerint nem tud enni, máshol azt hallani, hogy enne, de nem tudja lenyelni a szilárd ételt. Vagy éppen azt, hogy a turmixolt ételtől undorodik. 


Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Ripost

Mi akkor az igazság? Netán éhségsztrájkol? A kérdést, illetve, hogy miért éppen a börtönbe vonulása után került különleges étrendre Galambos Lajos, az ügyvédjének, dr. Csontos Zsoltnak tette fel a Ripost. 

Az ügyfelem természetesen nem a bevonulása óta igényli a különleges étrendet, már hosszú hónapokkal előtte is speciális diétán volt. Nyilvánvaló, hogy börtönkörülmények között nem lehetséges és elvárható, hogy ezt megkaphassa.

„Lajcsi először megpróbálkozott a benti koszttal, de nem tudta lenyelni a szilárd ételt. Ezután kérvényezte, hogy turmixolják le neki, de abban az állapotban olyan undort keltő lett, hogy inkább nem kért belőle. Ezért találta ki, hogy például a teájába tesz zsírt és azt issza meg, hogy kalóriához jusson.”

Galambos Lajos immár másfél hónapja ül börtönben. A rá jogerősen kiszabott 3 év 6 hónapból még nagyon sok van hátra, de már most látszik, hogy nem lesz minden rendben, ha így folytatódnak a dolgok...  

Lajcsi azt sem tudja, mennyit fogyhatott az elmúlt időszakban, mivel nem mérlegelnek a börtönben. Ügyvédje azonban kihangsúlyozta:

„Fontos megjegyezni, hogy az ügyfelem azt üzeni: ez nem éhségsztrájk a részéről!”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában