Bulvár-celeb

2024.07.03. 13:50

"A mennyországból is büszke leszel rám"– édesapját gyászolja a gyönyörű magyar énekesnő

Dancs Annamari szintén művész édesapja lánya legnagyobb rajongója volt, imádták egymást.

MW

Dancs Annamari énekes-színésznő

Forrás: tv2

"Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett Édesapám, Dancs Árpád, a Székely Mikó Kollégium zenetanára, mindenki «Dancs Tátája», 2024. július 1-én örökre itt hagyott minket" - osztotta meg a szomorú hírt a közösségi oldalán az énekes-színésznő

Dancs Annamari hozzátette:

Boldog, tartalmas, alkotásokkal teli 79 évet élt meg, a zeneszerzés, a tanítás, a lemezkiadás, a filmek, a könyvírás, a rádiózás jelentette neki a mindennapi létezést.

"És természetesen mi, a családja. Azt vallom, hogy nekünk volt a legszebb gyerekkorunk Zsoli bátyámmal, mert a szüleink mindent megteremtettek ahhoz, hogy boldog gyerekek és becsületes értékrenddel bíró felnőttek lehessünk. A legcsodásabb Apukám nekem volt, aki amellett, hogy imádott, szeretett és nagyon büszke volt rám, megtanított küzdeni és dolgozni."

Az énekesnő posztjában elárulta, hogy imádott édesapja minden róla szóló cikket, képet és plakátot albumokba gyűjtött - írja a Ripost.

"...És az összes előadásom premierjén jelen voltak Anyukámmal… a Carmenre már nem volt ereje kiutazni. Pedig erre a szerepemre is büszke lett volna… mint mindenre. Mindig azt mondta, hogy a Jóisten egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Nekem nagyon sok jót adott, de tegnap elvette az Édesapámat. 

És ez a hiány már mindig itt lesz. Hiányozni fog. Mindannyiunknak. A 79 éve alatt annyit alkotott, annyi örömet adott, és annyi feladatot is, hogy a létezése nem marad nyomtalan. Hálás vagyok, hogy ezt a nagyszerű embert Tatuskámnak érezhettem és hívhattam. Ígérem, a Mennyországból is büszke leszel rám! Csak figyelj!"

- zárta megrendítő sorait a népszerű énekesnő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!