nézze meg!

2020.05.16. 13:00

Kihirdették az Év Tetője Nívódíj Pályázat eredményét (videó)

Négy tetőfedési megoldás kapta az elismerést. A pályázati kiírásra az idén 89 pályamunka érkezett, ebből 33 került a nemzetközi tagokkal is kiegészült zsűri elé.

Az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) tájékoztatása szerint a díjátadó ünnepséget a koronavírus helyzet miatt október 7-11-re, a 39. Construma kiállítás idejére halasztották, a nyerteseket május 8-án értesítették az eredményről.

Nívódíjat kapott a Budai Lovarda fémlemez tetőfedési megoldása, lapostető szekcióban az Állami Szívkórház balatonfüredi fürdőépülete, homlokzatburkolásban a Tőzsdetojás – PADMA Campus Kecskemét pályázat, magastető szekcióban egy dunabogdányi családi ház.

Ezen kívül 8-an különdíjat nyertek, szintén 8-an kategóriadíjat érdemeltek ki, 10-en pedig elismerő oklevélben részesültek.

A pályázathoz kapcsolódik az Aranyceruza Díj, amellyel a legjobb szaktervezői munkát ismerik el. Az idén az elismerést a Budai Lovarda tetőfedési szaktervezőjének ítélték oda.

A díjak és a díjazottak felsorolása megtalálható az ÉMSZ honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában