Ország-világ

2020.06.22. 16:59

Mostantól több Wizz Air-járaton csak bankkártyával lehet fizetni

Egyelőre kísérleti jelleggel vezették be az intézkedést.

Mostantól több Wizz Air-járaton is csak bankkártyával lehet fizetni a koronavírus-járvány okán elrendelt egészségügyi intézkedések miatt – közölte a magyar hátterű diszkont légitársaság hétfőn.

Egyelőre kísérleti jelleggel vezették be az intézkedést, amelynek nyomán

a Budapestről, Temesvárról és Rigából induló járatok fedélzetén nincs lehetőség készpénzes vásárlásra, mivel így is csökkenteni lehet a fizikai kontaktusok számát.

A vírushelyzet miatt a fedélzeti magazinok sem elérhetőek, a fedélzeti szolgáltatásokat és árakat a járat indulása előtt, online lehet megtekinteni.

A Wizz Air emlékeztetett: a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselése, a személyzetnek gumikesztyűt is kell hordania. Az utasok a fedélzetre lépéskor fertőtlenítő törlőkendőt kapnak. A légicég azt is kéri, hogy az utasok otthon végezzék el az utasfelvételt, és előre vegyék meg a plusz szolgáltatásokat.

Az elmúlt hetekben a Wizz Air több új központot nyitott a régióban, Milánóban, Tiranában, Bákóban, Szentpéterváron és Dortmundban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában