segítenek

2020.12.15. 11:00

Ismét a kórházak gyermekosztályainak gyűjtenek a vadászok

December 27-én rendezik meg a hagyományos országos jótékonysági vadászatot az ország 19 megyéjében, az így befolyt összeget 19 kórház gyermekosztálya kapja meg.

A korábbi éveknek megfelelően idén is december 27-én rendezik meg a hagyományos országos jótékonysági vadászatot az ország 19 megyéjében, melynek céljai hét éve változatlanok. A jótékonysági vadászatból befolyt összeget 19 kórház gyermekosztálya fogja megkapni, melyből orvosi eszközöket tudnak beszerezni az intézmények. Tavaly ezer vadász – köztük közéleti személyiségek, színészek, sportolók – és mintegy kétszáz támogató összesen 37 millió forintot gyűjtött össze, így a jótékonysági kezdeményezés résztvevői fél év alatt közel 13 ezer gyermek gyógyulásához járultak hozzá.

A szervezők december 21-én éjfélig várják a vadászok jelentkezését az egyes megyei helyszínekre, valamint várják azoknak a támogatóknak is a jelentkezését, akik a program céljával egyetértenek és fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást is.

A magyar vadásztársadalom karitatív programjára az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. hivatalos weboldalán lehet jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában