már foglalható

2021.03.21. 09:00

A Wizz Air új nyári járatot indít Budapestről Kréta szigetére

A Wizz Air légitársaság már készül a közelgő nyári szezonra, új, közvetlen járatot indít június 13-tól Budapestről a Kréta szigetén található Haniá tengerparti városba – közölte a légitársaság.

Forrás: Shutterstock

A tájékoztatás szerint az új járatokra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül.

Hangsúlyozzák,

Haniá Kréta második legnagyobb városa, kedvelt turistacélpont. A sziget észak-nyugati részén fekvő városnak jelentős történelmi múltja van.

A Wizz Air felhívja a figyelmet arra, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos az előre gondolkodás és a biztonság. A WIZZ Flex szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatás esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra.

Ismertetik, hogy

a légitársaság az utasok és a személyzet egészségének biztosítása érdekében tavaly bevezetett szigorú higiéniai óvintézkedésekkel a higiénikus utazás új korszakát nyitotta meg.

A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97 százalékát a kabin légteréből, gondoskodnak a tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkentik az emberek közötti indokolatlan érintkezést.

A 2019-es pénzügyi évben az európai légitársaságok közül a Wizz Airnek volt a legalacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátása. A légitársaság további 268 korszerű, az Airbus A320neo családba tartozó repülőgépet rendelt meg, amelyeknek köszönhetően 2030-ig további 30 százalékkal csökkenti majd az egy utasra számított ökológiai lábnyomát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában