tehetségprogram

2021.05.15. 07:15

Pályakezdőknek kínál lehetőségeket a Lufthansa Systems Hungária

A járvány ellenére nőtt a Lufthansa Systems Hungária árbevétele tavaly, az eredeti tervekhez képest nagyobb mértékben bővült a létszám, 2021-ben 2 százalékos árbevétel növekedést terveznek.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az árbevétel 2020-ban 8,6 milliárd forintra nőtt az előző évi 8,3 milliárd forint után. A létszám jelenleg meghaladja a 465 munkavállalót, tavaly átlagosan 433 dolgozójuk volt – közölte a cég.

A vállalat szakemberei több száz légitársaság és repülőtér mindennapi biztonságos és hatékony működését segítik Budapestről és Szegedről. Hangsúlyozták, hogy

a pályakezdő fiatalok különleges iparágba kapcsolódhatnak be a cég tehetségprogramja során.

Az IT Young Professional Programot először 2012-ben hirdette meg a Lufthansa Systems Hungária azzal a céllal, hogy olyan tanulási időszakot biztosítsanak a pályakezdők számára, amely projektfeladatokon keresztül vezeti át őket az elméleti alapoktól a tényleges munkafolyamatokba. 2021-ben 10-14 fiatal próbálhatja ki magát a folyamatosan megújuló és egyre gyorsabban fejlődő légiközlekedési informatika területén.

A cég június 1-ig várja az általános szoftverfejlesztési tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkezők jelentkezését – közölték.

Légiközlekedési szolgáltató

A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa-vállalatcsoporthoz tartozó Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként. A légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalataként egyedülálló megoldásokat kínál a légiközlekedés szinte minden területére az útvonaltervezéstől a személyzet beosztásán át a fedélzeti szórakozásig.

Borítókép: Lufthansa-járat fedélzete / Illusztrációfotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában