Színvonal

2021.08.20. 10:06

Idén is átadják az Érték és Minőség Nagydíjakat

Szeptember 9-én adják át az idei kitüntetéseket az Országházban – közölte az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiírói tanácsa.

A közlemény szerint negyvenegy főcsoportban, több mint 100 témakörben hirdették meg az az idei pályázatot a Kárpát-régió egész területén.

A pályázat márciusi meghirdetésére még erősen rányomta a bélyegét a járványhelyzettel járó korlátozás, a védekezés. A benyújtási határidő május 31. volt.

A díj zsűrijének azonban minden várakozását felülmúlta a beérkezett pályázatok sokszínűsége, különös tekintettel az elmúlt időszak nehézségeire

- állapította meg közleményében a kiíró tanács.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer szakmai támogatója az Agrárminisztérium, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – közölték.

Mi is az az Érték és Minőség Nagydíj?

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszere hidat teremt a különböző gazdasági ágazatok között, egyben ráirányítja a figyelmet az elhívatott szakemberek áldozatos munkájára, amely során különös figyelmet szentelnek a természeti környezet védelmére, ugyanakkor modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra is. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is elfogadhatóan, egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára.

Borítóképünkön az elismerés 2019. évi parlamenti díjátadója

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában