Színvonal

2021.08.20. 10:06

Idén is átadják az Érték és Minőség Nagydíjakat

Szeptember 9-én adják át az idei kitüntetéseket az Országházban – közölte az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiírói tanácsa.

A közlemény szerint negyvenegy főcsoportban, több mint 100 témakörben hirdették meg az az idei pályázatot a Kárpát-régió egész területén.

A pályázat márciusi meghirdetésére még erősen rányomta a bélyegét a járványhelyzettel járó korlátozás, a védekezés. A benyújtási határidő május 31. volt.

A díj zsűrijének azonban minden várakozását felülmúlta a beérkezett pályázatok sokszínűsége, különös tekintettel az elmúlt időszak nehézségeire

- állapította meg közleményében a kiíró tanács.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer szakmai támogatója az Agrárminisztérium, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – közölték.

Mi is az az Érték és Minőség Nagydíj?

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszere hidat teremt a különböző gazdasági ágazatok között, egyben ráirányítja a figyelmet az elhívatott szakemberek áldozatos munkájára, amely során különös figyelmet szentelnek a természeti környezet védelmére, ugyanakkor modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra is. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is elfogadhatóan, egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára.

Borítóképünkön az elismerés 2019. évi parlamenti díjátadója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában