Ország-világ

2021.10.14. 06:59

A Hungarikum Gála zárja a vadászati világkiállítást

Az utolsó nap programjai között szerepel több filmvetítés, lovas-, agarász-, elöltöltő fegyveres, solymász- és vadászíjász bemutató, valamint világzenei koncert.

Budapest, 2021. október 13. Preparált szarvast néz egy látogató az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. október 13-án.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Bemutatók és filmvetítések után a Hungarikum Gálával zárul a „One With Nature” Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten – közölte a rendezvény sajtóirodája.

Az A pavilon színpadán 12 órától a Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában, 15 órától a Kittenberger – Az utolsó vadászat, 16 órától a Rangers in Action – Akcióban a természet őrzői, 17.30-kor pedig a Fekete István életét bemutató dokumentumfilm, A bereki ember látható. A filmvetítések között A megőrzött vadont, a Tíz park ezernyi titka című sorozatot, illetve a nemzetközi kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit vetítik.

A Kincsem Parkban ugyancsak 12 órától lovas-, agarász-, elöltöltő fegyveres, solymász- és vadászíjász bemutatót láthat a közönség.

A D pavilonban 13 órától vadászkürt-bemutatót, 14 órától világzenei koncertet rendeznek. 15.30-tól Koncz Istvánnal, a Vadász Irodalmi Klub elnökével beszélget Csöre Gábor. A színpadi műsort záró Hungarikum Gála 17 órakor kezdődik – írták.

A világkiállítás utolsó napjáról a https://onewithnature2021.org honlapon lehet tájékozódni.

Borítókép: Preparált szarvast néz egy látogató az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. október 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában