Bulvár-celeb

2021.08.23. 12:36

Már kilenc áldozata van a szabadbattyáni buszbalesetnek

Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere közölte a gyászhírt, a buszbaleset újabb áldozata a város egyik cégének munkatársa volt.

Szabadbattyán, 2021. augusztus 15. Tûzoltók az árokból kiemelt, hajnalban balesetet szenvedett autóbusznál az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: MTI / Vasvári Tamás

Fotó: Vasvári Tamás

Meghalt a múlt heti a szabadbattyányi buszbaleset újabb sérültje,így már kilenc áldozata van a szörnyű tragédiának. Cser-Palkovics András Székesfehervár polgármestere a közösségi oldalán fejezte ki részvétét az újabb áldozat családjának.

 

Mint ismert, augusztus 15-én vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt buszbalesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek.

A buszon ötvenhatan utaztak, a sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba a mentők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!