Krimi

2021.09.09. 11:07

A ház tetejét is megbontotta, hogy gyilkolhasson: 88 éves bácsit vert halálra, feleségét majdnem megerőszakolta

Az idős férfi korábban feljelentette a támadót, ezért állt bosszút.

A 25 éves, enyhén értelmi fogyatékos férfi, aki egy Pest megyei kistelepülésen élt, márciusban azért tört be a szomszédjához, hogy megbosszulja, hogy az idős férfi őt korábbi bűncselekményei miatt feljelentette.

A ház tetejét megbontotta, így jutott be a 88 éves férfi és a férfinál 33 évvel fiatalabb felesége otthonába, ahol berúgta a hálószobájuk ajtaját, és egy ott talált lapáttal az ágyból felkelő idős férfit brutálisan összeverte, aztán egyszer vállon szúrta.

Az 53 éves feleségnek a brutális bántalmazást az ágyból kellett végignéznie, aztán a támadó őt is arcon ütötte a lapátnyéllel, aztán ráfeküdt, fogdosni kezdte és megpróbálta megerőszakolni.

Amikor az asszony ellenállt, felkelt, és még kétszer a lapátnyéllel fejbe ütötte a földön fekvő idős férfit. Ezután magához vett egy telefont és egy kulcscsomót, aztán elment.

A megvert és megalázott nő csak több mint fél nap után, a délutáni órákban merte elhagyni a lakást, és az utcán járóktól kért segítséget.

A még mindig a lakásban fekvő idős férfihez mentőt hívtak, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy nem sokkal később a kórházban meghalt.

A gyilkost korábban nem jogerősen 15 évre ítélték. Az ügyészség továbbra is fent tartja korábbi indítványát, amelyben azt kérte, hogy a férfit ítéljék életfogytiglanra – írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában